Salons

Salons

Een mooi salon kan je interieur extra karakter en uitstraling geven. Het is de plaats waar families samenkomen, waar je relaxt na een lange werkdag, waar je je favoriete tv-programma kijkt …

We beschikken over een groot assortiment salons en kiezen hierbij resoluut voor de beste kwaliteit. We werken enkel samen met Belgische en Europese fabrikanten, zodat we een optimale kwaliteit, onberispelijke service en lange levensduur kunnen garanderen. Door het samenwerken met lokale producenten dragen we bij tot een evenwichtige en rechtvaardige economie en verlagen we samen de ecologische voetafdruk van de meubelsector.

Een eigentijds salon in stof of toch liever in leder? Maak uw keuze uit ons zeer ruim gamma van hoogwaardige stoffen. Bij de keuze tussen stof en leder adviseren we onze klanten grondig en stemmen we hun keuze mee af op hun gebruiksgewoonten en hun esthetische voorkeur. Bij het stof advies wordt er steeds gekeken naar enkele belangrijke testwaarden zoals de Martin Dale waarde en de lichtechtheid. Onze leder opties zijn altijd semi-aniline en door en door gekleurd.

Kies voor een geïntegreerde relax of elektrische hoofdsteunen voor extra comfort. Bepaal bovendien de hardheid en vering van de zitkussens. Zoals je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos … Bezoek onze toonzaal in Hasselt en laat u verrassen door de ruime keuze aan klassieke, romantische en moderne zitmeubelen.

Waarop let je allemaal bij de aankoop van een goed zitmeubel? Lees zeker eens ons artikel over de aankoop van een salon en zitmeubel en vermijd zo de valkuilen tijdens je aankoop.

Hieronder kan je enkele foto's terug vinden van modellen uit onze toonzaal. Voor het volledige assortiment kom je best eens langs in onze toonzaal te Hasselt. Wij hopen je snel te mogen ontvangen en geven vrijblijvend advies op maat.


Contacteer ons

Salons
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x