Slaapcomfort

Slaapcomfort


"Bij Meubelen Hindrikx lig je goed ... "


Je staat er niet bij stil, maar gedurende je leven breng je heel wat uren door in de slaapkamer. Een goede nachtrust is essentieel voor je welzijn én je gezondheid. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. In de toonzaal van meubelen Hindrikx in Hasselt vind je een uitgebreid aanbod aan bedden, boxsprings, bedbodems, matrassen, kussens, donsdekens en bedtextiel. Voor het slaapcomfort kiezen we heel bewust voor twee leveranciers: Velda Bedding en Auping. 


Velda is een op-en-top Belgisch merk gelegen in het Limburgse Opglabbeek. Hun collecties worden gekarakteriseerd door vooruitstrevende en kwaliteitsvolle producten; speciaal ontworpen voor iedereen die gezond en stijlvol slapen wil combineren.


Met het Nederlandse bedrijf Auping kies je voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Auping is al meer dan 130 jaar synoniem met expertise, kwaliteit en passie voor design. Ventilatie en duurzaamheid staat in al hun producten Centraal Zo word je fris en uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag. Auping met liefde.Bij Meubelen Hindrikx luisteren we naar jouw verhaal, wensen en behoeftes. Stap voor stap begeleiden we je naar het meest persoonlijke slaapsysteem. En je doet er bovendien inspiratie op om je eigen slaapkamer in een nieuw jasje te steken. Kom langs in onze toonzaal in Hasselt en ontdek ons uitgebreid aanbod aan slaapcomfort.

Contacteer ons

Slaapcomfort
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x