Slaapcomfort

Slaapcomfort


"Bij Meubelen Hindrikx lig je goed ... "

Je staat er niet bij stil, maar gedurende je leven breng je heel wat uren door in de slaapkamer. Een goede nachtrust is essentieel voor je welzijn én je gezondheid. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. In de toonzaal van meubelen Hindrikx in Hasselt vind je een uitgebreid aanbod aan bedden, boxsprings, bedbodems, matrassen, kussens, donsdekens en bed textiel. Voor het slaapcomfort kiezen we bewust voor twee leveranciers, voor het slaapcomfort kiezen we bewust voor twee leveranciers, Auping en Revor (Liv collection).

Reeds 135 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten, want een uitgeruste wereld is een mooiere wereld.

In onze Auping studio vind je de volledige Auping collectie op 400m2 gepresenteerd. Met Auping kies je voor slaapexpertise, kwaliteit en passie voor design.

Ventilatie en duurzaamheid staan in al hun producten centraal. Op een Aupingbed word je fris en uitgerust wakker. Klaar voor een nieuwe dag.

Liv is een op-en-top Belgisch merk en onderdeel van Revor Group. Hun collecties worden gekarakteriseerd door vooruitstrevende en kwaliteitsvolle producten; speciaal ontworpen voor iedereen die gezond en stijlvol slapen wil combineren. 

Bij Meubelen Hindrikx luisteren we naar jouw verhaal, wensen en behoeftes. Stap voor stap begeleiden we je naar het meest persoonlijke slaapsysteem. En je doet er bovendien inspiratie op om je eigen slaapkamer in een nieuw jasje te steken. Kom langs in onze toonzaal in Hasselt en ontdek ons uitgebreid aanbod aan matrassen, bedden, bedden, lattenbodems en zoveel meer.

Contacteer ons

Slaapcomfort
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x