Tafels & stoelen

Tafels & stoelen

"Onze tafels brengen mensen samen."

De tafels en stoelen vormen samen dé eyecatcher van je eetkamer of living. Hieraan beleven we veel gezellige momenten met familie en vrienden. Ons assortiment bestaat uit tafels en stoelen met oog voor design, die bovendien praktisch en gemakkelijk te onderhouden zijn. 

Bent u op zoek naar een massieve eiken tafel in een specifieke kleur? Bij ons kiest u uit meer dan 100 kleuren en afwerkingen. Of toch liever een strakker model met kunststof blad? De tafels uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in alle maten, vormen en kleuren, bovendien kan ook het onderstel naar wens gekozen worden. We hebben tafels voor grote én kleine gezinnen, ronde, ovale, vierkante en rechthoekige tafels. Regelmatig een feestje? Kies dan voor een uittrekbaar exemplaar of een tafel met aansteekbladen die je zorgvuldig opbergt onder het blad. Bij Meubelen Hindrikx vind je altijd wel een tafel die voldoet aan je eisen. Kom langs in onze toonzaal in Hasselt en kies de tafel die bij jou en jouw interieur past. 

Bij een nieuwe tafel horen uiteraard ook bijpassende stoelen. Onze stoelen blinken uit in comfort en design. Juist zoals de tafels bieden wij u een uitgebreide keuze aan. Stoelen in hout of staal, voor elke kamer.


Herstoffering van stoelen

De zit van uw stoelen beu? Heeft de bekleding zijn beste tijd gehad? Geen probleem, wij herstofferen uw stoelen en daarvoor heeft u keuze uit meer dan 200 kleuren, zowel in stof als in leder.

Klik hier en vraag je offerte aan

Nog meer stoelen zien?

Bekijk het aanbod van onze partners of breng een bezoek aan onze toonzaal


 


Tafels & stoelen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x