Matrassen

Matrassen

Een goede nachtrust valt of staat bij de juiste matras. Maar wat voor de één een luxematras is, is dat niet per se voor de ander.

De kwaliteitsmatrassen van Auping geven je ultiem slaapcomfort. Je kan kiezen uit 5 verschillende pocketveren matrassen. Elk matras is verkrijgbaar in diverse lengtes, breedtes, soorten ondersteuning en niveaus van comfort.

1. Matras Inizio

De Inizio matras is de ideale keuze voor wie de kwaliteit van Auping zoekt tegen een scherpe prijs. Beter slapen op een heerlijk comfortabele en ventilerende matras met 3 comfortzones, die past op elke bedbodem.

2. Matras Adagio

De Adagio matras is een veerkrachtige matras met 5 comfort zones die elk een ander lichaamsdeel ondersteunen. De speciale drukverdeler die zich tussen de pocketveren zit zorgt voor een extra aansluiting naar de contouren van je lichaam en bevorderd de ventilatie van de matras. De latex laag bovenaan geeft je een heerlijk comfort.

3. Matras Evolve

De Auping Evolve matras is de eerste volledig circulaire matras ter wereld. Deze matras bevat geen schuimen en geen lijm. Enkel materialen die zich lenen voor eindeloos hergebruik vind je terug in deze matras. Met de nieuwste technieken maakt Auping een matras die goed is voor het milieu en ook nog eens comfortabel is.

4. Matras Elysium

De Elysium matras is net zoals de Evolve ook 100% circulair. Ze geeft je een heerlijk comfort en een optimale ondersteuning. Omdat er geen schuimen en geen latex in zit, ventileert de Elysium nog beter. 

5. Matras Elite

De Elite matras van Auping is voor wie de hoogste eisen stelt aan ligcomfort. Het comfort van deze matras in onovertroffen dankzij de combinatie van Vita Talalay latex® . Voor de rest bestaat de Elite uit polyester en pocketveren beide materialen die zich uitstekend laten recycleren en die optimaal ventileren.

Voor elk lichaam een andere matras

De Auping matrassen zijn gemaakt met liefde en aandacht voor de wereld én voor jouw lichaam. De Evolve ,Elysium en de Elite zijn beschikbaar in vier varianten, elk met een andere zonering – de bodytypes. Bij bodytypes draait alles rond de verhouding van je schouders en heupen ten opzichte van je taille. We onderscheiden vier bodytypes: X, Y, A en I. Lengte en gewicht spelen hierbij geen rol. Lengte en gewicht zijn echter wel belangrijk voor het bepalen van de hardheid van je matras.

Voor deze Auping matrassen kies je uit 4 bodytypes (X, Y, A en I) en 3 hardheden (soft, medium en firm). Er is dus altijd een matras die perfect bij jouw lichaam past.

Leuk en ecologisch weetje: bij Auping recycleren ze jouw oude matras om de onderdelen te hergebruiken als grondstof voor staal, ondertapijten, judomatten ... Zo kan jij met een gerust hart naar bed!

Auping, met liefde

Kom meer te weten over het assortiment matrassen bij ons in de toonzaal. Samen vinden we de perfecte match voor jouw lichaam met de juiste ondersteuning en het perfecte comfort.

Meer info kan je ook steeds terug vinden op de Auping website.

Matrassen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x