Matrassen

Matrassen

Een goede nachtrust valt of staat bij de juiste matras. Maar wat voor de één een luxematras is, is dat niet per se voor de ander.

De kwaliteitsmatrassen van Auping geven je ultiem slaapcomfort. Je kan kiezen uit 5 verschillende pocketveren matrassen. Elk matras is verkrijgbaar in diverse lengtes, soorten ondersteuning en niveaus van comfort.

1. Matras Inizio

De Inizio matras is de ideale keuze voor wie de kwaliteit van Auping zoekt tegen een scherpe prijs. Beter slapen op een heerlijk comfortabele en ventilerende matras met 3 comfortzones, die past op elke bedbodem.

2. Matras Evolve

Dit is Auping Evolve, de eerste volledig circulaire matras ter wereld. Gemaakt met liefde en aandacht voor de wereld. En met aandacht voor jouw lichaam en voorkeuren. Daarom is Auping Evolve beschikbaar in drie varianten, elk met een andere zonering. Want ieder lichaam is anders, waardoor je andere ondersteuning nodig hebt. Door de juiste variant te kiezen, ligt je rug in een natuurlijke houding van nek tot het onderste uiteinde van je rug. Zo komt je lichaam helemaal tot rust en herstelt het zich tijdens je slaap. Auping Evolve is bekroond met de Red Dot Design Award 2020.

Meer weten? https://www.auping.com/nl-be/evolve-matras

3. Matras Cresto

De Cresto matras is een ware kwaliteitsimpuls voor je slaap dankzij de 5 comfortzones en een soepele ondersteuning voor de schouders. De Latex Pura comfortlaag maakt deze matras extra zacht en veerkrachtig.

4. Matras Maestro 

De Maestro matras verenigt meesterlijk ligcomfort met optimale ondersteuning dankzij extra hoge pocketveren en 5 comfortzones. De schouderzone van deze kwaliteitsmatras zorgt voor drukverlichting en laten je schouders verantwoord wegzakken

5. Matras Vivo

De Vivo matras is het topmodel van Auping, dé keuze voor wie de allerhoogste eisen stelt. Ventilatie en ligcomfort zijn optimaal dankzij 5 comfortzones en extra hoge pocketveren. De ondersteunende schouderzone en een aparte soepele heupzone zorgen voor drukverlichting en laten je schouders en heupen verantwoord wegzakken.


Leuk en ecologisch weetje: bij Auping recycleren ze jouw oude matras om de onderdelen te hergebruiken als grondstof voor staal, ondertapijten, judomatten ... Zo kan jij met een gerust hart naar bed!


Matrassen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x