Spiraalbodem

Spiraalbodem

Bedbodems van Auping

Een goede bedbodem ondersteunt jou en je matras voor een gedroomde nachtrust. Alle bedbodems van Auping zijn spiraalbodems in gevlochten staal. Daardoor heeft de bedbodem een fijne open structuur die optimale ventilatie garandeert.

De Auping-bedbodems zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen, en geschikt voor alle bedden en boxsprings.

Waarom kiezen voor een Auping-bedbodem?

Naast een kwaliteitsvolle matras heb je ook een degelijke bedbodem nodig om goed te kunnen slapen. Een van de belangrijkste kenmerken van een hoogwaardige bedbodem is ventilatie. Daarom zijn alle Auping-bedbodems spiraalbodems. Auping-spiraalbodems...

  • ventileren het best. Dankzij 80 procent open ruimte voor lucht, ventileert een Auping-spiraalbodem beter dan om het even welke andere bedbodem. De matras krijgt voldoende ruimte om lichaamsvocht af te geven aan de lucht.
  • bieden perfecte ondersteuning. De dwarsgespannen spiraal zorgt met 10.000 ondersteuningspunten voor ongeëvenaarde ondersteuning van de matras en je lichaam.
  • zijn duurzaam. Ze worden gemaakt van ijzersterk staal – jouw garantie op een leven lang heerlijk wegdromen...

De spiraalbodem: hét alternatief voor een lattenbodem

De spiraalbodem is ook het geknipte alternatief voor een lattenbodem. Een spiraalbodem heeft meer open ruimte dan een lattenbodem die bijvoorbeeld uit 28 of 42 latten bestaat. Daardoor ventileert een spiraalbodem veel beter. Een spiraalbodem is ook een pak duurzamer en gaat veel langer mee.

Graag nog meer info? Dan kan je bij ons in de winkel terecht of op de website van Auping.


Spiraalbodem
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x