Op zoek naar een nieuw bed?

9 juli 2020

Op zoek naar een nieuw bed?

Ben jij op zoek naar een nieuw bed?

Lees dan even verder! Gemiddeld brengen we 30% van onze tijd al slapend in ons bed door, sommigen wat meer en sommigen wat minder. Iedere persoon is uniek, daarom geldt het “one size fits all” principe niet voor matrassen en dat weten we bij meubelen Hindrikx maar al te goed. 

Familiale aanpak

Als familiebedrijf hanteren we een persoonlijke aanpak bij het selecteren van de juiste matras. Hierbij kijken we naar tal van factoren en stellen we enkele vragen over de slaapgewoontes van onze klant. Uiteraard kan je elke matras ook testen in onze testzone. Je wordt van begin tot einde begeleid en nooit aan je lot overgelaten. Ook na de aankoop kan je steeds bij ons terecht.

“Koop een matras bij ons, en slaap 10 jaar lang op twee oren”

Auping

Net zoals meubelen Hindrikx is Auping ook een familie bedrijf. Samen zorgen we dat onze klanten al jarenlang van “Auping nights, better days” kunnen genieten. Een Auping matras is een kwalitatieve pocketveren matras die je makkelijk 10 jaar kan gebruiken. 

Maar Auping is nog zoveel meer; Een goede ventilatie en een hoge duurzaamheid vind je in alle producten terug. Ten slotte vinden wij, net zoals Auping, service zeer belangrijk. Indien de door jouw gekozen Auping matras te hard of te zacht is, heb je 90 dagen de tijd om deze om te ruilen voor een andere hardheid. Netjes toch?

Zomervoordelen

Iedereen houdt van de zomer en wij ook! Gedurende de hele zomer kan je tal van acties en promoties terug vinden op al onze bedden. Momenteel loopt de Auping Summersale actie. Dat betekent alle Auping producten aan een extra voordelige prijs. Ben je dus opzoek naar een nieuw hoofdkussen, matras, bed of steek je de hele slaapkamer in een nieuw jasje? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal.Op zoek naar een nieuw bed?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x