Relaxen

Relaxen

"Relax door het leven met Meubelen Hindrikx..."

Door de dag voelen we ons dikwijls moe of gestresseerd. De kunst is dan om voor uzelf een plaats te creëren die u rust biedt. Plaats uw relaxzetel mee in de zithoek of maak ergens anders een gezellig ontspanningshoekje. Een relaxzetel waar u meerdere uren per dag in doorbrengt moet gewoon perfect zitten en bij die zoektocht helpen wij u graag verder.

Bij Meubelen Hindrikx bent u voor een relaxzetel dan ook aan het juiste adres. In onze toonzaal hebben wij meer dan 40 relax modellen die u uitvoerig kan testen.

Verkiest u een  relax aangepast op jouw maat en volledig naar eigen wens samengesteld? Of toch liever een uit onze voorraad binnen de 48 uur aan huis geleverd? Het kan allemaal.

Juist zoals bij onze andere producten, biedt ons uitgebreid gamma aan relaxen kwaliteit en comfort aan betaalbare prijzen. Onze relaxzetels van Mecam en Himolla vallen erg in de smaak en dat is niet verrassend. 

Mecam is een Limburgs familiebedrijf dat al sinds jaar en dag kwaliteit levert aan betaalbare prijzen. Hun relaxzetels vind je terug in huiskamers over heel Europa. Een ideale partner voor Meubelen Hindrikx. Neem zeker eens een kijkje op hun website. Link

Maar ook de relaxzetels van het Duitse Himolla zijn terug te vinden in onze relaxstudio. Deze zetels van topkwaliteit beschikken over de nieuwste technieken. De 5-jarige garantie op deze producten, die zelfs ook op de bekleding wordt gegeven, is het perfecte voorbeeld van de Duitse gründlichkeit.

Kom tot rust in onze toonzaal, ontdek jouw droomrelax en laat je adviseren door iemand van de familie. Zij geven jou advies op maat en helpen je graag verder met al je vragen. De keuze is enorm en daarom is bijna alles mogelijk! Hieronder geven we je alvast een voorsmaakje.

 • Een klassiek, hedendaags of modern model? Bij ons vindt u het allemaal!
 • Hoe wil je de verstelling? Manueel of elektrisch, tot wel 4 motoren per zetel.
 • Liever geen kabels, dan is een batterij voor jou misschien dé oplossing.
 • Smaken en voorkeuren verschillen, daarom kan jouw relax zowel in leder als in stof, én in een kleur naar wens gekozen worden. Meer dan 200 stoffen mogelijk!
 • Zit je liever stevig of zak je liever wat weg in je relax? De zithardheid kan aangepast worden. 
 • Eveneens het onderstel is aanpasbaar. Wat vind jij het mooist? Een stervorm, een ronde voet of een houten voet? Of toch liever wieltjes? 
 • Relaxzetels voor grotere en kleinere personen, er zijn diverse maatmogelijkheden.
 • Lukt opstaan al wat moeilijker? Dan ben jij geholpen met een elektrische uitstap functie!
 • Een verstelbare hoofdsteun geeft je de juiste ondersteuning bij het relaxen, lezen of tv kijken.
 • Zij aan zij relaxen? Kies voor een salon met een geïntegreerde relax.
 • Last van zware benen, dan kan een kantelfunctie voor jouw de oplossing zijn. Hierdoor komen je voeten hoger te liggen.

Ondek het zelf en breng een bezoek aan onze toonzaal in Hasselt. 

Nu al een vraag? 
Contacteer ons

Relaxen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x